Cégtörténet

 A MOBILSPED kft. 1994. január 1-én alakult a MOL Hajdúszoboszlói Szállítási üzemegységéből.

Alapítója és 100% -os tulajdonosa a MOL Rt., a székhelye Nagyhegyes, Gólyás volt. A tulajdonos a Kft. fő feladatának a Hajdúszoboszlói Üzem szállítási kiszolgálását jelölte meg.

A kft. tevékenységi körébe a közúti áruszállítás és személyszállítás, anyagmozgatás, gépjárművek kölcsönzése és üzemeltetése, munkagépekkel végzett szolgáltatás, CH ipari speciális berendezésekkel (kazán gépkocsi stb.) végzett műveletek, járműjavítás és műszaki vizsgáztatás tartozott.

A MOBILSPED Kft. a tulajdonos változása miatt 1998-ban mérföldkőhöz érkezett. Az új tulajdonosi kör a következő stratégiai célokat tűzte ki a társaság elé:

  • Olyan erős piaci versenyviszonyok között, jövedelmezően tevékenykedő és folyamatosan növekedő szolgáltató vállalkozás akarunk lenni, amely kimagasló minőségű szolgáltatás nyújtását célozza meg társaságunk minden tevékenységében.
  • Munkánk során minden cselekedetünkben azt tartjuk szem előtt, hogy Megrendelőink igényeinek maradéktalan kielégítése céljából létezünk, ennek érdekében folyamatosan feltárjuk igényeiket, megállapodásainkat mindig maradéktalanul betartjuk, minden elfogadott megrendelést azonos fontosságúnak tekintünk, nagy teret szentelünk az emberi tényezők hasznosulásának, s a folyamatos minőségjavítás elvét követjük.

Az elmúlt években társaságunk e célok figyelembevételével működik. 1997-ben ISO minőségirányítási rendszert vezetett be, amelyet a mai napig működtet. 2006 –ban társaságunk új székhelyre, Hajdúszoboszló, Nyugati sor 33. alá költözött. Az új székhelyen került kialakításra régiós szinten is jelentősnek számító műszaki vizsga és szervizbázis.

A központi telephelyünkön 400 m2-es irodaépület, 650 m2-es műhelycsarnok és a járművek tárolására 2000 m2-es betonozott, közművesített, őrzött terület áll rendelkezésünkre. A vezetői információs rendszer korszerűsítésére 2014-től felhő alapú LIBRA3S vállalatirányítási rendszert vezettünk be. Társaságunknak jelenleg 50 db belföldi fuvarengedély van birtokában, a munkavállalók létszáma több mint 50 fő.

A jelentősebb működési területeinket és partnereinket a honlapunk tartalmazza.