Küldetésünk

celkituzesek

  • Olyan erős piaci versenyviszonyok között, jövedelmezően tevékenykedő és folyamatosan növekedő szolgáltató vállalkozás akarunk lenni, amely kimagasló minőségű szolgáltatás nyújtását célozza meg társaságunk minden tevékenységében.
  • Munkánk során minden cselekedetünkben azt tartjuk szem előtt, hogy Megrendelőink igényeinek maradéktalan kielégítése céljából létezünk, ennek érdekében folyamatosan feltárjuk igényeiket, megállapodásainkat mindig maradéktalanul betartjuk, minden elfogadott megrendelést azonos fontosságúnak tekintünk, nagy teret szentelünk az emberi tényezők hasznosulásának, s a folyamatos minőségjavítás elvét követjük.
  • Minden tevékenységünkben, szolgáltatásunkban az különböztet meg bennünket versenytársainktól, hogy versenytársainkat folyamatosan értékeljük és egy lépéssel előttük járva mindig magasabb hozzáadott értékű szolgáltatást adunk, mint versenytársaink.
  • Kiemelt figyelmet fordítunk, és állandó jelleggel értékeljük, korszerűsítjük eszközparkunkat, munkatársaink szakmai színvonalát és munkakörnyezetét.
  • Társaságunkra-tevékenységére vonatkozó jogszabályi előírásokat, rendeleteket, szabványokat és a különböző hatósági előírásokat folyamatosan figyelemmel kísérjük és teljesítjük.

Sikerünk titka:
MINŐSÉGET KÍNÁLUNK NEM KOMPROMISSZUMOT!