Szállítás és logisztikai

PB gázpalackok terítő fuvarozása

A MOBILSPED 1998 óta közel 20 db gépjárművel vesz részt a veszélyes áruk csoportjába tartozó palackos gázfuvarozásban. Három PB gázpalackokat forgalmazó céggel állunk kapcsolatban, az ország keleti régiójában közel 1000 cseretelepet látunk el.

Flottánk és tapasztalt gépjárművezetőink lehetővé teszik a veszélyes áruk szállítására vonatkozó előírások maradéktalan betartását, továbbá gépjárműveink mindegyike GPS nyomkövető rendszerrel vannak felszerelve, mely az áru nyomon követése mellett a fuvarszervezés optimalizálását is biztosítja.

Tartály gépkocsis közúti fuvarozás

1994 óta végzünk az ADR hatálya alá tartozó belföldi tartály gépkocsis fuvarozást 13 és 30 m3-es tartály gépkocsikkal.

Gépjárműveink mindegyike GPS nyomkövető rendszerrel vannak felszerelve, mely az áru nyomon követését is biztosítja. Flottánk és tapasztalt gépjárművezetőink lehetővé teszik a veszélyes áruk szállítására vonatkozó előírások maradéktalan betartását.

Nem – veszélyes és veszélyes hulladékok szállítása

A környezetvédelmi felügyelőség engedélye alapján nem – veszélyes és veszélyes – az engedélyünkben megjelölt – hulladékok közúton történő szállítását végezzük az átvétel helyei és a hasznosítók/ártalmatlanítók telephelyei között platós és tartályos gépjárművekkel. Tapasztalt és képzett gépjárművezetőink lehetővé teszik a veszélyes áruk szállítására vonatkozó előírások maradéktalan betartását.

Logisztikai szolgáltatás

Cégünk 1998 óta üzemeltet PB gázpalack tárolására kialakított, jövedéki engedéllyel rendelkező raktárakat az ország keleti régiójában. Raktárak felkészültsége kiterjed a készletgazdálkodásra, az adóraktári szolgáltatásokra.

Személyszállítás

5 valamint 9 és 16 fős személyszállító eszközökkel végzünk személyszállítói és autóbuszos szolgáltatói tevékenységet.

Anyagmozgatás

Anyagmozgatásra 14 – t ás autódaru áll rendelkezésre.